روکش های تمام سرامیک، زیبایی بالاتر همراه با ملاحظه بیشتر
سال ها قبل با لبخند زدن فرد، شاید دیدن روکش های فلز سرامیکی که کاملا قابل تشخیص بودند، معمول به نظر می رسید. روکش هایی با نمای گچی و غیر زنده که خود را از دندان های طبیعی و شفاف شخص جدا می کردند. اما امروزهبا حذف فلز از روکش های تمام سرامیک، این نوع از روکش ها در دهه های اخیر انتخابی قابل اعتماد برای تامین زیبایی بیشتر بوده اند. روکش های تمام سرامیک در تمام ضخامت و ساختار خود از ماده ای شبه گلاس مانند پرسلن تشکیل شده اند. انواع مختلف آن از نظر زیبایی و استحکام متفاوت هستند، اما به طور کلی زیبایی بالاتری از روکش های فلزسرامیک (PFM) ایجاد می کنند و انعکاس و انتقال نوری شبیه دندان دارند. با بهترین متخصص ترمیمی و زیبایی همراه باشید.
روکش های تمام سرامیک چه مزیت هایی نسبت به روکش های فلزسرامیک (PFM) دارند ؟
- سازگاری زیستی بالا
- امکان ساخت آن ها در ضخامت های کمتر
- زیبایی طبیعی با کیفیت نوری مشابه با دندان(طرح لبخند)
- حفظ زیبایی در مجاور لثه
معایب روکش های تمام سرامیک کدامند ؟
- استحکام پایین تر بعضی از انواع آن نسبت به دیگر انواع روکش
- هزینه بالاتر
انواع مختلف روکشهای تمام سرامیک کدامند ؟
- روکشهای تقویت شده با لوسایت
- روکشهای لیتیوم دی سیلیکات
- روکش های زیرکونیا
- روکشهای زیرکونیا مونولیتیک
- روکشهای زیرکونیا با شفافیت بالا
کدام نوع از روکش های سرامیکی انتخاب بهتری برای دندان های شماست ؟
برای انتخاب بهترین سیستم سرامیکی برای هر فرد، باید دو عامل تعیین کننده را در دو کفه ی ترازو قرار داد. سپس بر اساس نیاز هر فرد، نوع روکش سرامیکی را انتخاب نمود. یکی از این عوامل، خصوصیات فیزیکی آن نوع از سیستم سرامیکی است که مواردی چون: استحکام، مقاومت در برابر شکست، مقاومت در برابر سایش و دوام طولانی مدت را شامل می شود و عامل دیگر ملاحظات زیبایی است.
آیا پریدگی های کوچک را بدون نیاز به تعویض روکش می توان تعمیر کرد ؟
پریدگی های کوچک یا chipping را می توان بوسیله ی قرار دادن کامپوزیت در آن ناحیه تعمیر کرد. اتصال بین سرامیک و کامپوزیت توسط باندهای بخصوصی ک قابلیت اتصال این دو ماده ی متفاوت به هم را دارند، انجام می شود. هر چند قدرت این باند زیاد نیست اما نیاز به تعویض روکش را به تعویق می اندازد.